Verpleegkundigen op de raadpleging

 

 

Petra Broucke

 

verpleegkundigePetra studeerde af in 1996 als gegradueerde verpleegkundige aan de KHBO Brugge. Zij startte haar loopbaan in het toenmalige Sint Jozefziekenhuis waar zij vervangingen deed op de diensten algemene heelkunde, pediatrie en dagziekenhuis. Ondertussen behaalde Petra met grote onderscheiding de bijzondere beroepstitel voor oncologie en werkte enkele jaren op het oncologisch dagziekenhuis. Sinds 2006 werkzaam op de consultatie urologie.
Begin 2013 behaalde zij het getuigschrift stralingsprotectie. Een boeiende, afwisselende job in een aangename werkomgeving is voor Petra de beste beschrijving van haar jobinhoud.

 

 

 

Isabelle Vanovenberghe

 

Isabelle Vanovenberghe is sinds 2020 werkzaam op de dienst Urologie Oostende.

 

 

 

 

 

Rebecca Pollet

 

verpleegkundigeRebecca Pollet studeerde af in 1999 als zorgkundige en werkte tot 2010 in WZC en thuiszorg. Daarna besliste ze om de opleiding verpleegkunde te starten en studeerde af in januari 2013. Ze werkte als verpleegkundige op de dienst geriatrie van AZ Zeno, campus Fabiola, Blankenberge. Rebecca is op de raadpleging urologie van het AZ Damiaan gestart in augustus 2014.

 

 

 

Disclaimer

Copyright © 2021 Urologie Oostende Az Damiaan.

Webdesign BM Sites

Az Damiaan