Artsen

 

Dr. Mattelaer

 

Dr. Mattelear Dokter Mattelaer promoveerde als arts aan de katholieke Universiteit Leuven in 1990. Hij werd opgeleid tot uroloog in het universitair ziekenhuis te Aken (Duitsland). Hij deed bijkomende vervolmakingstages in gerenommeerde urologische centra (o.a. Mayo Clinic (USA) , Urologische Klinik te Karlsruhe (Duitsland) en Universitair hospitaal te Bern (Zwitserland))
Hij publiceerde verschillende wetenschappelijke artikels en nam actief deel aan meerdere wetenschappelijke congressen.
Dr. Mattelaer is werkzaam als uroloog in Oostende sinds 1997. Naast de algemene Urologie gaat zijn interesse vooral naar de Urologische Oncologie, Steenpathologie en Incontinentieproblematiek.
Dr. Mattelaer is lid van de Belgische Vereniging voor Urologie (BVU) en de European Association of Urology (EAU).

 

Dr. Ponette

 

Dr. PonetteDokter Ponette studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar hij zijn diploma behaalde in 1994.
Eerst volgde hij een doorgedreven chirurgische opleiding waarvan het laatste jaar in het RD&E Hospital te Exeter onder supervisie van Prof Dr WB Campbell.
Daarna genoot hij een uitstekende opleiding urologie in het ZOL te Genk en het UZ Gasthuisberg te Leuven bij
Prof Dr H Van Poppel. Als resident bekwaamde hij zich er nog verder in de oncologische urologie.
Hij is werkzaam in de dienst urologie van het AZ Damiaansinds 01-01-2002. Algemene urologie, interesse in robotchirurgie en incontinentiechirurgie.
Erkend als stagemeester in urologie sinds mei 2014

 

 

Dr. Darras

 

Dr. DarrasDokter Darras studeerde geneeskunde aan de KULA Kortrijk en aan de KU Leuven, alwaar hij zijn diploma behaalde in 1999. Daarna genoot hij een uitmuntende opleiding urologie in het AZ Groeninge Kortrijk (Dr Billiet) en het UZ Leuven (Prof. Van Poppel).
Na zijn erkenning als Geneesheer-Specialist in de Urologie in 2005, werkte hij een jaar in de staf van het UZ Leuven waar hij ruime ervaring opdeed in de endoscopische en laparoscopische urologie. Daarna ging hij zich verder bekwamen in de laparoscopische en robotische technieken in het Fundació Puigvert te Barcelona, waar hij een jaar werkte op de dienst uro-oncologie bij Prof. Palou en Prof. Villavicencio.
Hij is werkzaam in de dienst urologie van het AZ Damiaan sinds 01/11/2007. Zijn urologische interesse gaat vooral uit naar uro-oncologie, laparoscopische en robotgeassisteerde behandelingen.

 

 

Dr. Assistent Julian Vandriessche

 

Dr. Assistent Julian Vandriessche
.

 

 

Disclaimer

Copyright © 2021 Urologie Oostende Az Damiaan.

Webdesign BM Sites

Az Damiaan